Friday, 3 October 2014

Murer

Murer

Murer
Murer

Murer

Du behøver ikke at være en del af grind…trædemøllen. 2. Du vil aldrig ændre dit liv indtil du ændrer man dagligt. --- Mike Murdock diskuterer Suns Open Source- Er du bange for at komme i gang? Det kan virke overvældende men hvis du fokuserer på blot daglige handlinger i stort mål tage vare på sig selv. 3. Ingen lever længe nok til at lære alt det, de skal lære fra bunden. For at få succes, vi helt nødvendigt at finde mennesker, der allerede har betalt prisen for at lære de ting, vi skal lære at opnå vores mål ---. Brian Tracy

Murer

Få hjælp lige uden for porten. Find en mentor, coach, mastermind eller blive en del et fællesskab, som vil bidrage til at støtte dig i din succes. Du vil blive en livslang eleven. Deltage i seminarer og boot camps i dit speciale viden. Når du lærer fra mennesker, som har været en succes og du model deres aktiviteter du vil få deres resultater. 4. Ved at strække sig ud over det opfattede niveau af tillid du accelerer din udvikling af kompetence. --- Michael J. Gelb

Murer

Den eneste måde at få tillid til et bestemt område, Murer, er at handle. Det er den handling, du vil begynde at have små sejre som vil øge din succes. 5. Hvis du ikke selv programmet, Murer, vil life program! ---Les Brown Lad ikke andre personer komme beslutning for dit liv. Hvis du ikke har nogen plan om du vil skabe velstand under dit arbejde år din arbejdsgiver. Har ingen pensionsordning? Du behøver ikke at være din strategi. Husk, det er dit liv og det er nu eller aldrig.
Murer
6. Der er to primære valg her i livet: at acceptere vilkår, Murer, som eksisterer, eller påtage sig ansvaret for at ændre dem. ---Denis Waitley Uanset hvad din aktuelle betingelser er du har mulighed for at ændre dem. Men dette kan kun ske, hvis man tager hele ansvaret for den retning i dit liv. Hvis du ikke kan lide hvor du kan tilgive dig selv og fokusere på løsninger. Ikke fokus på problemer eller hvorfor du synes noget ikke kan ske. Begynder at stille kraftfulde spørgsmål svarene vil begynder at vise sig.
Murer
7. Alt hvad du behøver du allerede har. Du er fuldstændig lige nu, du er et hele, samlede person, Murer, ikke en lærling person på vej til et andet sted. Din fuldstændigheden må forstås ved dem og erfarne i dine tanker som din egen personlige virkelighed. --- Dr. Wayne Dyer 8. Vores dybeste frygt er ikke at vi er utilstrækkelige. Vores dybeste frygt er, at vi er stærke ud over mål. Det er vort lys, Murer, ikke vort mørke, der skræmmer de fleste os.

No comments:

Post a Comment